Krantenkaart.nl arrow Mogelijkheden
Mogelijkheden PDF Afdrukken E-mail
Vrijwel alles is mogelijk! 

Krantenkaart biedt veel mogelijkheden. In deze webshop kun je standaard kaarten bestellen, maar je kunt deze kaarten ook aan laten passen. Bijvoorbeeld met een eigen foto of een bepaalde illustratie. Deze kun je na je bestelling doormailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Graag even aangeven waar de foto of afbeelding moeten komen te staan. Heb je wel een andere illustratie in gedachte, maar kun je hem niet vinden, mail dan een omschrijving en wij proberen hem voor je te vinden. 

Wijzigingen in de tekst
Ook in de tekst kunnen wijzigingen worden aangebracht. We kunnen namen toevoegen, maar ook hele alinea's of kolommen wijzigen. Mail ons de gewenste veranderingen en tegen een kleine meerprijs zullen deze worden doorgevoerd. 

Persoonlijke Krantenkaarten

Daarnaast kunnen wij persoonlijke Krantenkaarten  voor je maken. Je kunt hiervoor eigen teksten en foto's aanleveren, maar ons ook de kern van de boodschap doorgeven, zodat wij er voor jou een journalistiek verhaal van maken. Van te voren sturen we per mail een opzet en pas na akooord laten we de Kaartenkrant voor je drukken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! 

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of het contactformulier invullen.
 
De beste aanbiedingen!
Categorieën
Particulier Zakelijk
Top-Tien producten
Social media

Vertel een vriend
Vertel anderen over deze webshop!